FREE AND DISCOUNTED BESTSELLERS

Join 150,000+ fellow readers. Get free and discounted bestsellers straight to your inbox with the ManyBooks eBook deals newsletter. Signup now

kontrata per shitblerje

Vetting, Gjyqtari i Krimeve të Rënda -Dyshime për shitblerje fiktive për 5 banesa Dyshimet për kontrata fiktive e mospërputhje të dekratave financiare për 5 apartamente, një sipërfaqe pyll në Shëngjin, si dhe 2 ...

Prishen kontratat per ndertimin e 80 hidrocentraleve Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë do të nisë ndërprerjen e njëanshme